Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Onderwijslogistiek, meer dan roosteren alleen!

22 augustus 2016 @ 09:30 - 16:30

- €225

Het MBO staat voor veel uitdagingen: intensivering van het onderwijs, veranderende kwalificatiedossiers, teruglopende studentaantallen, centrale examinering voor Nederlands en rekenen, etc., etc. Al deze uitdagingen leiden tot belangrijke vraagstukken over het organiseren van het onderwijs. Centrale begrippen hierbij zijn effectiviteit en efficiëntie.

Tijdens de workshop bespreken we hoe het vakgebied van de onderwijslogistiek kan helpen bij het organiseren van uw onderwijs. Vanuit de doelstellingen voor uw onderwijs kijken we hoe het onderwijs het beste georganiseerd kan worden. Hierbij starten we bij het onderwijsontwerp. Vanuit het ontwerp gaan we naar de uitvoering van het onderwijs en de planning en roostering hiervan. Verder bespreken we de gewenste personele organisatie.

Omdat het onderwijslogistieke vraagstuk niet alleen kan worden opgelost door de roostermaker, hebben we de titel gekozen: “Onderwijslogistiek, meer dan roosteren alleen. Hiermee willen we aangeven, dat de workshop ook openstaat voor onderwijsmanagers, onderwijsontwikkelaars, planners èn roostermakers.

Datum: donderdag 22 september 2016 van 09.30 uur tot 16.30 uur

€225,- exclusief BTW

Schrijf u direct in!

Gegevens

Datum:
22 augustus 2016
Tijd:
09:30 - 16:30
Kosten:
€225
Evenement Categorie:
Website:
http://aanmelden.mboacademie.nl/onderwijslogistiek2/inschrijfpagina.html

Locatie

Trainingslocatie MBO Academie
Horaplantsoen 20
Ede, Nederland
+ Google Maps