Haal het allerbeste uit jongeren

Stapel boeken met appel erop

Het is belangrijk dat we jongeren stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Maar hoe doe je dat? Op basis van inzichten uit het recent verschenen boek Over de top: haal het allerbeste uit jongeren laten we zien dat het geloof in aangeboren talent de ontwikkeling van talent vaak in de weg staat. Niemand bereikt de top zonder jarenlang hard trainen en een ondersteunende omgeving. En ja, dat geldt zeer zeker ook binnen de setting van mbo: we willen immers ook excellente verplegers, installateurs en bakkers! Centraal staat de vraag hoe docenten jongeren kunnen stimuleren om hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. We gaan in op belangrijke elementen als training, talent en motivatie.
Na deze masterclass ga je naar huis met het boek Over de Top: haal het allerbeste uit jongeren en 10 praktische tips die je direct morgen in je onderwijs praktijk kunt toepassen!

Werkvormen:

  • Interactieve lezing
  • Actuele wetenschappelijke inzichten
  • Het stellingenspel waarin bewuste en onbewuste beelden over jongeren en talent worden achterhaald
  • Prikkelende filmpjes met jongeren aan het woord
  • 10 praktische tips

Eerst volgende bijeenkomst
Neem contact op met MBO Academie via 0318 – 648560 of via info@mboacademie.nl. Of bekijk hier onze agenda voor het actuele aanbod!

Tijd
09:30 – 17:00

Locatie
MBO Academie
Horaplantsoen 20
6717LT Ede

Kosten
€225,- (exclusief btw)