Inleiding

We leven in een (digitale) wereld waar ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Kennis en vaardigheden die nodig zijn in een beroep veranderen daardoor regelmatig of zijn soms zelfs niet meer nodig. Dat vraagt van mensen die werken dat zij hun leven lang blijven leren. In het MBO is het van belang dat studenten worden voorbereid op een leven lang kunnen leren. Op de eerste dag van deze masterclass leert u de principes van ‘leren leren’. U leert op welke wijze u studenten meer verantwoordelijkheid kunt laten nemen over hun eigen leerproces. We kijken op welke wijze u de ontwikkeling van 21e eeuwse vaardigheden kunt stimuleren en waar mogelijk ontwikkelen. Uiteraard komt ook de kracht van effectieve feedback aan bod. Kortom, een dag waar we vooral goed kijken hoe u uw studenten kunt voorbereiden op een leven lang leren. Na deze dag oefent u met het geleerde in uw eigen beroepspraktijk. Op de terugkombijeenkomst van een dagdeel kijken we wat werkt en wat niet werkt en waarom. Kortom een training met een hoog praktijkgehalte. 

Duur

De masterclass duurt anderhalve dag, waarvan één volle dag en een halve terugkomdag.

Tijd

Deze masterclass zal plaatsvinden op 08 november 2016 van 10:00 tot 17:00 uur. De terugkomdag is op 06 december 2016 van 10L00 tot 12:30

Na afloop

Na afloop van de masterclass neemt u de opgedane kennis mee naar de praktijk en gaat ermee oefenen. De terugkomdag zal vooral dienen als evaluatie.

Studiebelasting

9 contacturen + verwerkingsopdracht

Locatie

MBO Academie
Horaplantsoen 20
6717LT Ede

Kosten

€395,- (inclusief btw)