canvas Tijdens deze masterclass krijgt u uitleg over het Onderwijs Canvas. Vervolgens gaat u er praktisch mee aan de slag.

Het Business Model Canvas is een effectief en begrijpelijk model waarmee u een organisatie of een project in kaart kan brengen. Speciaal voor het onderwijs is het Onderwijs Canvas ontwikkeld. Dit werkt perfect om uw curriculum aan te passen aan nieuwe eisen! In dit model staat de waardepropositie centraal: de waarde die uw aanbod heeft voor uw klant. Die klant kan bijvoorbeeld uw student zijn maar ook uw team! Gebruik het Onderwijs Canvas en focus op zaken die voor u cruciaal zijn.

Het canvas verbindt de verschillende aspecten van een ondernemend project, van uw organisatie of van uw curriculum. In een oogopslag ziet u de samenhang en kunt u besluiten nemen over uw volgende stap.
Het Business Model Canvas bestaat uit 9 samenhangende onderwerpen. De waardepropositie staat letterlijk centraal. Het verbindt uw activiteiten met klanten, gebruikers, mensen en middelen, en natuurlijk ook met financiën. Het Canvas biedt de mogelijkheid voor interactie en samenwerking: het brengt co creatie in praktijk.

De waardepropositie voor u: Ook in uw team biedt het Canvas grote mogelijkheden. Het is een uitstekende manier om samen met uw collega’s te werken aan uw curriculum.

Uw resultaten:
• U krijgt kennis van de opbouw en samenhang van het Onderwijs Canvas.
• U oefent diverse manieren van werken met het Canvas.