Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Proeverij Persoonlijk Profileren ‘net even anders’

29 augustus 2018 @ 14:00 - 16:00

- €150

Persoonsvorming in het beroepsonderwijs staat volop in de spotlights. De toekomst vraagt meer dan ooit om talentvolle en krachtige mensen, die om kunnen gaan met de grote veranderingen. In keuzedelen als Persoonlijk Profileren ontdekken studenten hun kern en kracht, leren ze dit uit te dragen en in te zetten voor een betere wereld.

  • Wat is Persoonlijk Profileren in relatie tot Loopbaan- en Burgerschap en Studieloopbaanbegeleiding: wat maakt het anders?
  • Wat betekent het voor het onderwijssysteem?
  • Wat is het belang voor onze maatschappij?
  • Wat is het belang voor de student zelf en wat levert het hem op?
  • Wat betekent dit voor docenten en wat wordt van hen gevraagd?
  • Hoe geef je invulling aan een keuzedeel als Persoonlijk Profileren in de organisatie?

De MBO Academie biedt in samenwerking met Ivonne Harmsen (EduChange), strategisch adviseur in het beroepsonderwijs en bedenker en initiatiefnemer van dit keuzedeel, en Angela Weghorst (TwinQ), jongerenspecialist en auteur van het boek ‘Anders en het Edu’Actief lesmateriaal van dit keuzedeel, een proeverij aan om docenten, -teams en organisaties inzicht te geven in bovenstaande vragen.

Wilt u meer weten over persoonsvorming en Persoonlijk Profileren in het beroepsonderwijs en hoe u hier in uw eigen organisatie vorm aan kunt geven? Laat u inspireren tijdens onze proeverij op woensdag 5 september van 14.00 – 16.00 uur bij de MBO Academie, Horaplantsoen 20 te Ede.

Doelgroep: 
Docenten, begeleiders en opleidingsmanagers die te maken hebben met de keuze en/of implementatie van keuzedelen gericht op persoonsvorming zoals Persoonlijk Profileren.

Kosten voor deelname:
€ 150 (excl. btw) per persoon
Bij annulering zijn de annuleringsvoorwaarden van de mbo academie van toepassing.

Locatie
MBO Academie
Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
Onze trainingslocatie is gelegen op de eerste verdieping. Er is geen lift aanwezig. Bent u minder valide, neemt u dan contact op met ons voor de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
29 augustus 2018
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€150

Locatie

MBO Academie