MBO City 2016 viert feest!

We vieren ons tweede lustrum! Voor het 10e jaar organiseren we op donderdag 24 november 2016 MBO City in Ede bij CineMec. De voorbereidingen zijn gestart en ook dit jaar gaan we voor een ruim aanbod aan inspirerende bijdragen. Bovendien is er aandacht voor onder andere de nieuwe kwalificatiestructuur, keuzedelen en examinering. En natuurlijk ook voor kennisdeling over excellentie en de BPV plannen.

Voor de meesten van u staat binnenkort de vakantie voor de deur. U gaat ongetwijfeld genieten van een welverdiende zomerperiode. Wij werken ondertussen verder aan het programma van MBO City 2016.

Na de zomervakantie laten we u weten hoe het programma eruit gaat zien. Het wordt in ieder geval een dag vol ontmoeting, inspiratie en kennisdeling. Met voldoende aanbod om een interessant persoonlijk programma samen te stellen. Kunt u niet wachten? U kunt zich hier al aanmelden!

Noteer alvast in uw agenda:
Donderdag 24 november 2016
09.30 – 16.00 uur
CineMec in Ede

Fijne vakantie toegewenst!
MBO Academie

Tip van de organisatie:
U hoeft niet alleen te komen. U kunt natuurlijk ook uw hele team meenemen voor een inhoudsvolle studiedag. Bovendien profiteert u dan van de aantrekkelijke korting die wij geven aan teams met een omvang vanaf 10 personen. Geïnteresseerd? Stuur een mailbericht naar info@mboacademie.nl.