Event support

Wij werken vol overgave en met hart en ziel voor onze opdrachtgevers.

Webinars

Van hybride tot volledige online bijeenkomsten. En van tv-waardige uitzendingen tot ZOOM-hosted webinars. Met volop interactiemogelijkheden om contact te houden met de achterban.

Eventregisseur

Gedurende het hele traject één betrokken projectleider die uw aanspreekpunt is voor al uw vragen. Van aanvraag tot regie op de dag zelf. Geen vraag is te gek; wij gaan graag voor u aan de slag.

Onderzoek

U heeft een idee voor een mooie bijeenkomst, maar wellicht nog geen idee welke sprekers en locatie bij dit idee passen. Wij gaan voor u aan de slag en stemmen alles met de externe partijen voor u af.

Bezoekersregistratie

Via de online registratiemodule melden de gasten zich eenvoudig aan voor de bijeenkomst. Bepaal welke gegevens u graag wilt weten van de gasten en welke velden verplicht zijn.

Eventwebsite

Alle informatie over het event op één pagina in de look-and-feel van het event en/of uw organisatie. Veel workshops en lezingen? Geen probleem. Wij maken het overzichtelijk voor u en uw gasten.

Communicatie

Wij kunnen het communicatietraject uit handen nemen. Van save-the-date tot enquete na afloop van het event. Altijd met heldere rapportages achteraf. Ook sms-campagnes behoren tot de mogelijkheden.

Ticketing

Met de e-ticket optie kunt u tijdens het evenement registreren welke gasten aanwezig zijn. Door de tickets bij binnenkomst te scannen krijgt u direct een helder beeld van wie er aanwezig waren.

Badges

Maak gebruik van gepersonaliseerde badges. Geheel in de stijl van het evenement. Dit met alle relevante informatie zoals het programma, de workshopkeuze, logo’s en natuurlijk de naam van de bezoeker.

Hostessen

Wij zijn graag met onze hostessen aanwezig om het ontvangst van uw gasten nog aangenamer te maken. Van het scannen van de e-tickets tot het uitdelen van de badges. En natuurlijk als vraagbaak voor uw gasten.

Facturatie

Organiseert u een betaald event, automatiseer dan het facturatie- en betalingsproces via de MBO Academie. De gast krijgt direct na registratie een factuur per PDF en u ontvangt na afloop een helder overzicht.

Enquete

Na afloop van de bijeenkomst versturen wij een digitale enquete. Deze enquete zal op de dag zelf worden verstuurd aan de bezoekers van het event. Op die manier verkrijgt u waardevolle input voor toekomstige events.

Event-app

Een event app biedt veel extra’s voor, tijdens én na het event. Eenvoudig inzicht in alle informatie rond het event. Breng deelnemers bij elkaar, stimuleer interactie en deel belangrijke informatie via pushberichten.

Back to Top