Meet up

Direct aanmelden? Klik hier!


Beste collega,

We hebben goed nieuws voor je! Binnen de kaders van de professionaliseringprogramma’s van de MBO Academie organiseren we op donderdag 21 januari en vrijdag 29 januari een online meet up voor docenten met als onderwerp: Hoe kun je op afstand toch verbinding met de studenten maken?

 

  1. Worstel jij ook met de (letterlijke!) afstand die nu is ontstaan tussen jou en je studenten?
  2. Mis je het sparren met collega’s?
  3. Zie je steeds meer studenten afglijden en/of afhaken?
  4. Maak je je zorgen om je studenten en weet je niet goed wat te doen?

 

Deze online meet up geeft antwoord op deze en nog veel andere vragen. Er is ruimte om op verschillende manieren in gesprek te gaan met collega’s van andere scholen, waarin jullie ervaringen kunnen delen en tips kunnen uitwisselen. Daarnaast leer je hoe je studenten kunt bereiken. Over hoe je op afstand toch verbinding kunt maken. Hoe je échte gesprekken kunt voeren met je leerlingen, ook al is het via online hulpmiddelen.

Voor wie is deze meet up bedoeld?
We organiseren deze meet up voor alle MBO’ers uit heel Nederland. Dus iedereen is welkom! Het is een laagdrempelige manier om even uit de waan van alledag te komen. Wij zorgen ervoor dat je aan het eind weer met frisse moed aan de slag kunt met je studenten. Er zijn voor beide dagen een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


PRAKTISCHE INFORMATIE
Data
Donderdag 21 januari en vrijdag 29 januari

Tijdsduur
Van 10.00 uur tot circa 12.00 uur

Wat kost het?
€ 49,50 p.p. exclusief btw.

Wie is de moderator?
De meet up wordt verzorgt door mw. Marijn Bontje van H3lab


 

Direct aanmelden? Klik hier!

Back to Top