Examencommissie & Examentaken


De examencommissie samen onafhankelijk en deskundig

Ben je lid van een examencommissie in het MBO en zoek je een snelle en effectieve manier om je kennis en vaardigheden op te vergroten? Zoek niet verder! Onze training biedt precies wat je nodig hebt om je rol te omarmen en uit te blinken in je taken.

In een korte tijd dompelen we je onder in alle essentiële aspecten van de examencommissie. Van de kernprincipes tot aan praktische toepassingen, je krijgt heldere kaders en concrete tools om je opdracht met vertrouwen uit te voeren.

Wat maakt deze training zo bijzonder?

– Direct toepasbare kennis: Leer niet alleen theoretische concepten, maar ontdek ook hoe je ze direct kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden.

– Ontwikkeling van vaardigheden: Leer effectief invulling te geven aan je rol als lid van de examencommissie door het ontwikkelen van essentiële vaardigheden.

– Kwaliteitsborging: Word bekend met de hoge kwaliteitseisen voor examinering en leer hoe je deze moeiteloos kunt toepassen.

– Onderscheid tussen uitvoering en kwaliteitsborging: Begrijp het cruciale onderscheid en leer hoe je beide aspecten op een gebalanceerde manier kunt aanpakken

– Toepassing van de PDCA cyclus: Ontdek hoe de PDCA cyclus jou kan helpen bij het continu verbeteren van examinering.

Klaar om je expertise naar een hoger niveau te tillen? Meld je dan aan voor onze training en zet een volgende stap naar een effectieve, leerzame en inspirerende werkwijze binnen de examencommissie!

Klik hieronder voor meer informatie

In het kort

Soort aanbod

Het betreft hier een professionaliseringstraining.

Voor wie?

Voor leden van de examencommissie.

Duur

Deze training duurt 2 dagen, vrijdag 13 en 27 september 2024 bij de Fietser in Ede.

Kosten

€ 975,00, zie de brochure voor de specificaties

Contact

085 0080 900 of info@mboacademie.nl.

Brochure

Download de brochure

Mail de brochure naar:

Direct inschrijven


 

Back to Top